Autovakantie Letland


Autovakantie Letland

Letland is niet al te groot en voor een autovakantie is Letland dan ook meer dan geschikt. Cross het land door en bezoek de levendige hoofdstad van Letland, Riga. De rivier Daugave loopt door Letland en door de hoofdstad Riga. Riga is gelegen in het midden van het land en niet ver verwijderd van de kust. Tijdens je autovakantie in Letland is een trip door het land, van stad naar stad een bezoek aan de kust dan ook goed te combineren.

Autovakantie Riga

Vanuit Riga is het met de auto zeer eenvoudig om een dagje aan de kust te spenderen. Riga wordt ook wel het kruispunt van Europa genoemd en is dan ook te zien als een soort samensmelting van Oost en West Europa. Het voordeel van een autovakantie in Letland is dat je totaal vrij bent om te gaan en staan waar je maar wilt. Hotels in Letland zijn overal te vinden. Letland en dan ook Riga bezit oneindig veel plaatsen waar je terecht kunt voor een huurauto. Deze bedrijven vragen hier relatief niet veel voor. Een stedentrip naar Riga is dan ook de ideale bestemming voor wie er met wat minder budget eventjes helemaal tussen uit wil.

Huurauto Letland

Met een huurauto die je vaak ter plekke bij aankomst op het vliegveld kunt meenemen is een succesvolle vakantie gegarandeerd. Met een huurauto ben je vrij om iedere dag opnieuw te bepalen wat je gaat doet en welke kant van Letland je zult gaan ontdekken. Cross door het prachtige landschap van Letland en ontdek de bijzondere kanten van Letland. Met de auto kom je op plekken waar je normaal als toerist niet snel zult komen. Ontdek de bijzondere kanten van het land en kom in contact met de lokale plattelandse bevolking.