Restaurant Riga


Aanbevolen restaurants in Riga

  • Restaurant Vincents – Dit toprestaurant ligt aan de rand van het centrum en biedt uitzicht over het centrale stadspark. De menukaart wil nog wel eens veranderen, maar telkens is er keus uit een selectie van exclusieve gerechten.
  • Kiploku Krogs restaurant – Een eigenzinnig restaurant dat zich specialiseert in knoflookgerechten. In deze traditionele inrichting kun je genieten van het veelzijdige menu waarvan zelfs de toetjes met knoflook zijn bereid. Vergeet niet een kauwgumpje te nemen voordat je naar buiten gaat.
  • Hospitalis restaurant – Wederom een unieke beleving, maar nu op een theatrale manier. Het restaurant is ingericht naar een ziekenhuisthema: een steriele omgeving inclusief operatielamp en zusters in de bediening. Gelukkig is het eten niet van ziekenhuis kwaliteit. Voor schappelijke prijzen worden originele gerechten geserveerd.
  • Restaurant Monterosso – Een van de beste Italiaanse restaurants in Letland. Het menu is soms aan de prijzige kant, maar de gerechten zijn dan ook uitstekend klaargemaakt.
  • Restaurant Shalom – Een Joods café/restaurant wat zowel onder de lokale bevolking, als onder toeristen geliefd is. Deze kleine gelegenheid serveert authentieke recepten uit zowel de Joodse als Letse traditie.