Stedentrip Letland


Stedentrip Letland

Tijdens je stedentrip in Letland zul je je niet snel vervelen. Of je nou houdt van actie of cultuur, in Letland krijgt geen toerist spijt. Bovendien is de architectuur van Letland erg bijzonder en uiteenlopend. In Letland vind je namelijk architectuur uit verschillende periodes en stijlen. Het is dan ook geen uitzondering wanneer je in een straat zowel een jugendstil gebouw als een gotische kerk tegenkomt. Zowel op het platteland van Letland als in de stad Riga is het eenvoudig om met het openbaar vervoer te reizen.

Stedentrip Riga

Tijdens je stedentrip in Letland is het op verschillende manieren mogelijk om de stad te leren kennen. Tijdens je stedentrip in Letland, bijvoorbeeld in Riga, is het mogelijk om een boottocht over de oevers van de Westelijke Duina te kiezen. Letland is een land waarvoor je even de moeite moet nemen om het te leren kennen. Een vakantie in Letland betekent genieten van de prachtige natuur, het warme karakter van de mensen en het heerlijke lokale eten.

Cultuur stedentrip Letland

Wie optimaal in contact wil komen met de cultuur van Letland kan het beste naar het platteland afreizen. Vooral tijdens een autovakantie in Letland moet je dit even doen. Kom in contact met de lokale bevolking en proef van de sfeer van het boeren Letse leven. Letlanders genieten van het leven en houden wel van een drankje. De favoriete likeur van het land is Balzam, een sterke kruidenlikeur die je tijdens je stedentrip in Letland geproefd moet hebben. De Letse keuken is vrij primitief en is beïnvloed door allerlei verschillende keukens zoals de Duitse, de Russische of de Poolse.