Hotel Letland


Hotel Letland

Hotels in Letland zijn vooral in Riga te vinden. Riga is de hoofdstad van Letland en een zeer levendige en interessante stad. Het ontdekken van de stad Riga is een goede basisplek voor een beginnende rondreis door het land. Overal in Letland zijn in principe hotels te vinden. Naast hotels bezit Letland ook interessante pensions, hostels of jeugdherbergen waarvoor je vaak minder geld kwijt bent. Letland heeft dus zowel dure als wat minder dure hotels en zo is er voor ieder wat wils.

Modern Letland

Letland is pas sinds 1991 onafhankelijk en is dus nog hard op weg om te moderniseren. Riga kent een groot aantal hotels gelegen in de oude binnenstad of in het moderne centrum. De architectuur van Letland is heel bijzonder en het is dan ook zeker mogelijk om in een bijzonder jugendstil of groots gotisch gebouw te overnachten. In Riga worden auto’s zoveel mogelijk geweerd wat zorgt voor een schoon stadscentrum.

Luxe hotel Letland

Met een hotel in de middenstad van Riga kun je eenvoudig de stad te voet herkennen. Een goed gelegen hotel in Letland is dan ook aan te raden. Je hotel in Letland is de basis opleveren voor een ideale vakantie in Letland. Door de compactheid van het centrum van Riga is het zeer goed mogelijk alles te voet te ontdekken. Het hotel aanbod van Letland is zeer gevarieerd. Het meeste aanbod van hotels in Letland zitten in de wat luxere hotels, deze zijn er in overvloed.